Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 15 серпня 2011 р.

16.08.2011р. Б. / Сучасне ідолопоклонство: у Росії створюють секту Путіна

Ідол
У Росії хочуть створити «церкву бога єдиного - Путіна», щоб прем’єр «став духовним батьком нової релігії бога єдиного».

У Росії після спільного праймеріз партій «Єдиної Росії» та Загальноросійського народного фронту (ЗНФ) виникла ідея створити «Церкву бога єдиного - Путіна».
«Спочатку все було як у дорослих, - агітатори, листівки, буклети, заклики, портрети, гасла. Вибрали прохідну частину партсписку. Переважна більшість співала дифірамби Фронту і Володимиру Путіну, виголошувалися промови приємні», - пише «Деловой Петербург».
«Але потім, як завжди в ейфорії любові до мудрих керівників, дійшло до апофеозу - зі смиренного раба божого Володимира Путіна запропонували не тільки створити кумира, але і зробити з нього живу ікону, створивши «Церкву бога єдиного - Путіна», - пише видання.
Бажання побачити живого Господа у плоті прем'єра озвучив кандидат Володимир Косолапов, висунутий некомерційною правозахисною організацією «Регіональні організатори соціальної справедливості».
«Путін має стати духовним батьком нової релігії бога єдиного! Потрібно побудувати храми для всіх людей, де чистити пір'ячко губернаторам і прокурорам», - заявив Косолапов і додав, що «вже почав збирати гроші на храм Путіна - бога єдиного».
Видання нагадує про шанувальників російського прем'єр-міністра з Нижегородської області, які об'єдналися в релігійну секту, вважаючи російського прем'єра втіленням апостола Павла.
У послідовників секти головна ікона - Богородиця. Але в іконостасі є і портрет Володимира Путіна.
«Зустрічаючись з проявами поклоніння - посвячення віршів, картин та іншого, - Володимир Путін, наскільки я міг спостерігати, реагує досить стримано», - поділився своїми спостереженнями прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.
Відзначимо, на початку липня, виступаючи на чеченському телебаченні, перший заступник керівника адміністрації президента Владислав Сурков заявив про те, що другий президент РФ, нині прем'єр-міністр Володимир Путін «був посланий Росії долею і Господом».

За матеріалами: ТСН
Джерело:
КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар